Tähdet

Raine Heiskanen

Raine on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja näyttelijä. Raine on laulanut, tanssinut ja näytellytmm. musikaaleissa Hair, Saturday Night Fever, Linnunradan laidalla ja High School Musical 2. Raine on myös monipuolinen juontaja, viihteen monitoimimies ja innokas imitaattori, ja hänen repertuaaristaan löytyy noin 30 tunnettua hahmoa.

Pauliina Kiuru

Pauliina on monipuolinen musiikin ja teatterin ammattilainen, joka on opiskellut sekä Sibelius-Akatemiassa että Teatterikorkeakoulussa. Hän on esiintynyt mm. musikaaleissa Avenue Q, West Side Story, Hääkeikka, Hair, Annie Mestariampuja, Evita, Rimakauhua Rakkaudessa ja Miss Saigon. Pauliina on toiminut muusikkona monissa jazz-, soul-, ja pop-kokoonpanoissa. Hän on ollut UMO:n ja Lahti Sinfonian laulusolistina, sekä  taustalaulajana ja -tanssijana Eurovision laulukilpailujen Suomen karsinnoissa. Pauliinan ääni on myös tuttu lukuisista TV- ja radiomainoksista.

Kaisu Kurki

Kaisu on muuntautumiskykyinen näyttelijä ja laulaja, joka hahmottelee uskottavasti niin mies- ja nais-, kuin lapsi- ja vanhusroolit. Kurki on bongattu 80-luvun lopulta esim. Q- ja Aurinkoteatterissa, Suomen Kansallisoopperassa, ja musikaaleissa kuten Grease, Hair, Avenue Q ja Tuliterä. Musiikkiteatteri Kapsäkin näyttämöllä Kaisu esittää mm. edelleen Teatterikorkeakoulun taiteellista lopputyötään ”Yhden Tähden Revyy”, jossa hänellä on uusi hahmo joka 5. minuutti. Kaisu on TEOSTOn jäsen, dipl.maskeeraaja ja esiintymisen lisäksi ehtinyt kirjoittaa, suunnitella, ohjata ja tuottaa näyttämöesityksiä mm. Helsingin Grand Casinolle. www.kaisukurki.com

Timo Kurvi

Yli kymmenvuotisen uransa aikana Timo on ehtinyt näytellä, laulaa ja tanssia monissa näytelmissä, oopperoissa ja musikaaleissa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin, mm. Othello, Rikhard III, Bus Stop, Rent, Hair, A Chorus Line, Miss Saigon, Hairspray, My Fair Lady ja La Bohéme. Timo on suorittanut näyttelijän opinnot Michigan State Universityssä. Suomen Teatterikorkeakoulusta hän valmistui teatteritaiteen maisteriksi vuonna 1998.

Peter Pihlström

Peterin estradiura on lähtenyt käyntiin Aira Samulinin tanssikoulusta ja StepUp-ryhmästä 80-luvulla. Svenska Teaternin Hype-musikaali vei miehen mukanaan teatterimaailmaan vuonna 1993 ja samalla matkalla tutuiksi ovat tulleet mm. A Chorus Line, Cabaret, Grease, Hair, Saturday Night Fever, Miss Saigon, Hairspray ja Evita. Live-esiintymisten lomassa Peter hassuttelee myös ääninäyttelijänä monenmoisissa animaatioissa sekä mainoksissa. Peter on valmistunut Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000.

Annina Rubinstein

Annina siirtyi kilpatanssiparketeilta StepUpin riveihin vuonna 1994 ja on siitä lähtien esiintynyt työkseen Suomen huippuartistien, kuten Danny, Arja Koriseva ja Jari Sillanpää, taustalla. Annina on ollut mukana MTV3:n ohjelmissa mm. Passi ja Hammasharja, Istanbulin Euroviisuissa vuonna 2004 sekä teattereiden lavalla produktioissa; A Chorus Line, Hair, Saturday Night Fever, Evita, All Shook Up, Laulavat Sadepisarat ja West Side Story. Annina on valmistunut Helsingin Kauppakorkeakoulusta vuonna 1999.