6packshow

Tämä kuuden pakki on joukko mainioita ja lahjakkaita tyyppejä. He tarjoavat laadukasta estradiviihdettä, joka ihastuttaa ystävät ja yllättää iloisesti kansainvälisetkin vieraat. 6Pack on erikoistunut monimuotoiseen showpakettiin. Illan aikana yleisölle tarjoillaan maukas musiikkiteatterikimara, jossa liikutaan vaivattomasti tyylistä ja tunnelmasta toiseen. Tältä porukalta shown tekeminen sujuu leikiten, siksi myös yleisöllä on hauskaa. Tilanteet elävät ja jokainen ilta on ainutkertainen. Kuten he sen sanoiksi pukevat: ”Yllätämme mielellämme itsemmekin!”. 6PackShow sisältää laulua, tanssia, tunnelmointia, teatteria, vaihtuvia asukokonaisuuksia … and all that jazz!
Täyttä tykitystä tunnettujen menobiisien tahdissa. Saa laulaa, nauraa ja tanssia mukana. Hengästyttävä runsaudensarvi mukaansatempaavaa musiikkiteatteria –säkenöivää show’ta! Parhaat palat on valittu.

Koko illan showpaketti, jossa lyhyet musiikilliset showpalat liitetään ruokailun rytmiin. Loppuhuipennuksena “the Show” (20-30 min.), joka tarjoillaan esim. kahvin ja konjakin yhteydessä. Mukana mm. hupaisat kansainväliset kokit, taidokasta a cappella -laulua, tunnettuja musikaalisävelmiä ja vauhdikasta tanssia. Biisejä: mm. Let me entertain you, Be our guest, Chili con carne, Don’t touch me tomatoes, La vie en rose, Think ja Shake a tailfeather. Menossa mukana pianisti (Jukka Nykänen).

Monipuolinen showkokonaisuus musikaalien hurmaavasta maailmasta. Kaikkien tuntemia klassikoita ja myös tuoreempia tuttavuuksia, 6Packin tapaan taiteiltuina. Laulua, tanssia, tulkintaa ja yllätyksiä!
Koko illan showkokonaisuutena 2 x 45 min, tai tiiviimpänä pakettina n. 30 min. Biisejä: mm. On Broadway, Willkommen, Cell block tango, Sound of music – medley, I feel pretty, Let the sun shine, Disco inferno, Copacabana ja huikea Grease-mix. Mukana menossa pianisti (Jukka Nykänen).
Vauhdikas ja taidokas show, jonka pituus voi olla mitä tahansa viidestä minuutista tuntiin. 6Packin ilahduttavaa osaamista; musiikkiteatteria! 6Pack räätälöi juuri sinun tilaisuuteesi sopivan viihdyttävän shown. Villin ja vauhdikkaan menosetin tai tyylikästä tunnelmointia. Sinä valitset! Tapahtuman teemaan ja/tai luonteeseen suunniteltu paketti. Tapaamme Sinut ja luomme yhdessä täydellisen esityksen.

Historia
Linnanmäen Peacock-teatterissa esitettiin Hair-musikaalia kesällä 2003. Teoksen ohjaaja Marco Bjurström kutsui näyttelijöiden joukosta kuusi henkilöä pieneen palaveriin ja ehdotti musiikkiteatteriryhmän perustamista. Loistoidea!
Toimeen tartuttiin oitis ja ensimmäiset keikat vedettiin jo seuraavana keväänä. Ensiesittäytyminen oli StepUp Oy:n ideapäivillä ravintola Vanhassa Maestrossa 23.3.2004. 6Pack on edelleen alkuperäisessä kokoonpanossaan yhtä poikkeusta lukuunottamatta; Raine Heiskanen löydettiin mukaan melko pian alkuvaiheen jälkeen – Hair-heimolainen hänkin.
Grand Casino Helsinki, Palatsiteatteri (Tre) ja Ravintola Kaksi Kanaa (Hki) ovat olleet 6PackShown tunnetuimpia esiintymisareenoita. Eniten keikkoja on kuitenkin tehty yksityistilaisuuksissa firmajuhlista gaalapäivällisiin. Keväällä 2005 kisailtiin menestyksekkäästi MTV3:n Bumtsibumissa. Finnmatkojen mukana 6Pack oli viihdyttämässä kansaa Suomen kiertueella ja Gran Canarialla syksyllä 2008.